Актуелни радови у нашем Храму


Наш храм Светога Димитрија, захваљујући Богу и нашем Патрону свакога дана напредује у својој лепоти, како у својој унутрашњости, тако и у својој спољашњости. Ово се види из приложених снимака. Хорос и полијелеј који смо поставили у нашем Храму изгледа као прелепи бисер урађен од бронзе, а који представља уникатно дело на просторима наше Србије.
Споља смо наставили са довршетком изградње фасаде, коју смо већ започели прошле године на западном делу. У току су радови на северној и источној страни Храма. Морамо напоменути да су сви ови радови, како унутрашњи тако и спољашњи везани за не мале материјалне издатке. Све ово чинимо, радимо, градимо милошћу Божијом и добровољним прилозима наших добрих и драгих верника. Зато и овом приликом апелујемо и молимо све наше вернике и људе добре воље да нас помогну према својим могућностима да ово богоугодно дело које смо започели и завршимо.
Нека би Господ благословио, молитвама Светога Димитрија све наше дародавце и тако умножио свако добро у њиховом животу и њиховим породицама.
Бог Вас благословио!
Старешина Храма